Elitserien v.2

Match mot Holm/Annerstedt som är i form och de visade tydligt vem som är bästa laget. Alex har väldigt högt block och Oscar är snabb så det är svårt att döda bollen. I andra set blev det ändå lite spännande men de vann rättvist med 0-2.

Andra matchen gick  mot Håkan Sigfridsson i par med Stefan Johansson (reserv för Jonas Nilsson). De började för bra och vann första set. Beachspikers gav igen och vann lika övertygande andra set. I tredje set gick allt Beachspikers väg som servade mycket bra och gjorde säkra sideout. 15-8 i avgörande och man har nu 4 sköna poäng.

Alex/Simon leder och Håkan/Jonas ligger sist, Beachspikers på en hedrande 4e-plats.

Elitserien 2015, v.1

12/1-2015

Eftersom Beachspikers mirakulöst hängde kvar i Elitserien trots reserv 4/5 gånger så får man börja 2015 mot de absolut bästa spelarna som nu också är med i seriespelet. Det har varit mycket reserver för Beachspikers och elaka tungor kanske säger att det är därför man hänger kvar men då ska man komma ihåg att senast man spelade ihop hela perioden i höstas, så fick man 11p och slutade på en stabil 3e-plats i Elitserien.

De enda två lagen som inte Elittränar är Beachspikers och Ola/Andy så de flesta gissar nog att det står mellan dessa lag om vem som ska åka ner.

Därför började det extra bra när man slog Andy/Ola relativt komfortabelt med 2-0. Därefter överraskade man de flesta med att ta första set mot Herrman/Bohman men sen tappade man rejält i de två följande seten. Ändå en skön start!

13-dagsturnering i Beach Center

4/1-2015

Beachspikers gled in som sistalag på entry points men sedan när TP.16 räknades in så blev man rankade som nr.10.

En tuff start på säsongen då man fick Danny/Alex och Linus/Jonas smatidigt som formen inte är på topp. Det blev tyvärr förlust i 4 raka set men ändå skönt att känna på bra motstånd inför Elitseriepremiären då de bästa är med för första gången på länge!