Seriespel v.3

De överlägsna ettorna Jacob Johansson/Linus Frantzich har inte förlorat ett set inför kvällens omgång. Beachspikers har mött framförallt Jacob många gånger genom åren och vet ungefär hur han anfaller, men han gör det så bra så det spelar oftast ingen roll att man vet.

Denna gången fungerade försvarsspelet fantastiskt bra vilket pressade motståndarna till flera misstag. Som bäst var ledningen hela 18-10 då de kom ikapp några bollar men setet slutade med seger med 21-17. I andra set var det mycket jämnare men motståndarna hade oftast en liten ledning. Chanserna fanns absolut men de var vassast på slutet och vann med 17-21.

Nästa match gick mot Enrique/Federico. Samma underbara start där om inte ännu bättre. Fantastiska servar gav hela 16-5 vid teknisk timeout!  Setet slutade 21-9.

I andra set blev man lite övermodiga. Servade ut många servar i jakten efter de där perfekta essen i krysset och motståndarna hittade sitt fruktade spike-spel. Matchen var jämn till 19-19 då Federico smäller på två kanonservar som ger dem setet….

Målet för kvällen var en poäng, det blev två med rejäl mersmak. Härligt att Beachspikers hänger med än och nu ser man fram emot Halloween Cup.

Beachspikers, seriespel hösten 2016

Beachspikers kliver in i hallen med en osäker status. Skador i slutet av säsongen har stört och resultaten från sommaren var inte överdrivet bra.

Då känns det desto bättre att hamna i grupp 1 bland flera mycket bra lag och dessutom lyckas prestera mot dem. Efter två omgångar är man nu 2a i gruppen och då totalt 8e lag av 126 i GBCs seriespel!

Förutom att vinna mot Konrad/Markus o Daniel/Daniel så har man tagit set mot Enrique/Federico och Tobias Hellbig/Jonas Liberg.

Med en bra serve kommer man långt….

Sommaren 2016

En skön sommar är avslutad. Inga direkta stora skrällar men några kvartsfinaler i Challenger då man slagit bra lag i gruppen samt ett veteran-SM där man åkte ur redan i kvartsfinal mot laget man besegrade i finalen förra året. Då vann Beachspikers med 17-15 i 3e, i år förlorade man med 13-15 i 3e. Tight!

Nu går man in i hallen och spelar seriespel ännu en gång!