Seriespel v.3

De överlägsna ettorna Jacob Johansson/Linus Frantzich har inte förlorat ett set inför kvällens omgång. Beachspikers har mött framförallt Jacob många gånger genom åren och vet ungefär hur han anfaller, men han gör det så bra så det spelar oftast ingen roll att man vet.

Denna gången fungerade försvarsspelet fantastiskt bra vilket pressade motståndarna till flera misstag. Som bäst var ledningen hela 18-10 då de kom ikapp några bollar men setet slutade med seger med 21-17. I andra set var det mycket jämnare men motståndarna hade oftast en liten ledning. Chanserna fanns absolut men de var vassast på slutet och vann med 17-21.

Nästa match gick mot Enrique/Federico. Samma underbara start där om inte ännu bättre. Fantastiska servar gav hela 16-5 vid teknisk timeout!  Setet slutade 21-9.

I andra set blev man lite övermodiga. Servade ut många servar i jakten efter de där perfekta essen i krysset och motståndarna hittade sitt fruktade spike-spel. Matchen var jämn till 19-19 då Federico smäller på två kanonservar som ger dem setet….

Målet för kvällen var en poäng, det blev två med rejäl mersmak. Härligt att Beachspikers hänger med än och nu ser man fram emot Halloween Cup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.