SM-Brons!

En härlig prispall med många bra spelare. 2:orna Emil Norberg och Jens Ottosson är de mest meriterade och det var också de som kämpade ner Beachspikers i 3e set. Beachspikers fick ändå lämna SM som vinnare då man vann den viktiga matchen om 3e-pris mot Martin Jonsson/Magnus Gustafsson.

Annars började inte SM så bra. Stefan drog på sig  sina skydd sittandes i sanden och när han skulle resa sig så brast något i knät. Det visade sig vara en muskelbristning i anslutning till knät. Då var det 5 minuter kvar till matchstart och bara att bita ihop. Gruppspelet genomfördes i stort sett på ett ben och efter tre matcher fick han kramp i det friska benets vad.  Behandling och vila gjorde ändå att man kunde spela dagen efter och Beachspikers kämpade till sig bronspengen som kändes rättvis efter allt slit!

Sedan dess har det varit rehab för Stefan som i mitten av november förhoppningsvis gör comeback, starkare än någonsin. Jocke kör på och gör bra resultat i GBCs seriespel.

Man blir motiverad av att kolla på Nevza i Beach Center där Anne-Lie, den magiske, gör ännu en comeback och vinner naturligtvis hela skiten!!! Stort grattis även till Alexander och Ludde som tar sig till final där de dominerar början på båda seten men tappar flytet och förlorar med 0-2.