Bra spel mot Nejc med partner

Första omgången i 1an och beskedet att Federico spelar med Nejc var inte så muntert. Det kändes ganska hopplöst men precis innan matchen hörde man att Zlatan hade gjort mål på Danmark och Sverige var på god väg mot EM. Inget är omöjligt med andra ord…

Det blev ett bra set. Beachspikes sköter sin sideout och servar bra samtidigt som Federico inte alltid får in sina hårda spikes. På slutet leder man med 18-16 och succén är nära men då börjar Nejc serva otroligt bra och de plockar boll efter boll tills setet är över. Mycket surt efter en fin ledning, men i andra set gick det också bra och där höll man hela vägen till setseger! Skönt att ta set mot två riktigt bra beachspelare och visa att inget är omöjligt.

Andra matchen gick mot Liberg/Frantzitch som kör på med sina ruskigt effektiva svävservar. De vinner komfortabelt efter effektivt spel där Beachspikers sällan kom fram till nät ordentligt och dessutom satte de många serveess.  Nu vet man vad som väntar nästa gång och kan förhoppningsvis prestera bättre mottag från början.

En 4e-plats i serie 1 får anses ok än så länge. Nästa vecka väntar de två lag som ligger nedanför och det är viktiga matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.