Seger nr.21 !

Nu räckte inte fingrarna till. Beachspikers brukar visa vilken seger i ordningen det var vid prisceremonin, men nu äntligen passerade man 20. Johan Arvidsson har sedan länge lovat att vara på plats och hänga ut den lille som nr.21, men han var tyvärr inte med oss i Uddevalla.

Dagen började med ryggont och man kämpade med att få spelet att stämma mot motståndare som slet bra och aldrig gav upp. Man lyckades vinna gruppen och gick då vidare direkt till semi så det fanns gott om tid för ryggövningar och hamburgare. Precis innan semi så fick Stefan ett bistick i foten som tillsammans med en allt mer varmkörd kropp gjorde honom laddad och Beachspikers kunde nu äntligen sträcka ut och spela sitt fullvärdiga spel. Gusti och Daniel Persson hade krossat sitt motstånd i kvarten men fick nu smaka på effektivitet och det blev aldrig riktigt jämnt.

I finalen blev det inte helt oväntat GBC-kompisarna Carl Kenne och Carl Petersson som stod för motståndet. Det fina spelet från Beachspikers fortsätter och motståndarna kämpas ner trots att de är överlägsna i spike. Serve och försvar är ju minst lika viktigt som vi alla vet!

En härlig dag vid de fina banorna i Uddevalla och nu njuter Beachspikers av att vara Trestadsmästare i ett helt år! Vi kommer gärna tillbaka nästa år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.