Trestadsmästerskapen har nya mästare

Som regerande Trestadsmästare från förra årets succé gav man sig in i turneringen med goda förhoppningar. Vädret var strålande, lite för bra för en lång open….

3-lagsgrupp är bra, men man fick Rasmus/Anton från GBC som har skött sin träning bra och de gjorde livet tufft för Beachspikers. Därför fick förra årets segrare ta den där jobbiga extra kvarten som vissa slapp och det blev en tuff fight mot hårdslående Daniel Johansson och bolltrollaren Alexander. Tack vare mycket rutin mot den typen av spel (Tack Biffen och Bananen från Varberg) så kunde man vinna den matchen.

I semi väntade Gusti/Daniel som man slog ut i just semi förra året. De har tränat bra i vinter och har redan vunnit flera open i år. De var väldigt revanschsugna men såg också lite nervösa ut….

De började starkt och visade att de verkligen ville vinna, men mot slutet kom Beachspikers ikapp och kunde med liten marginal knipa setet mot de allt mer nervösa motståndarna. De skärpte till sitt mottag i andra set som de vann och vid 8-8 i 3e gjorde de ett avgörande ryck som gav dem en stabil seger.

De vinner sedan finalen komfortabelt och dagen efter är de etta och tvåa i mixed så det är bara att gratulera de nya värdiga Trestadsmästarna!

Beachspikers har något på gång, spelet funkar bättre och bättre. Man kan döda bollarna ganska bra och försvaret är lysande. Det behövs lite vassare servar utomhus för att kunna hävda sig bättre. Kan det bli succé redan nästa gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.